Kot bulu

Kot bulu "Melita"

Kot bulu Melita
Kandungan
  1. Mengenai kilang
  2. Ulasan

Mengenai kilang

Kilang bulu Melita yang terkenal bermula sejak 20-an abad kedua puluh. Kemudian ia dipanggil "Tatar Order of Lenin Fur Association yang dinamakan sempena Khusain Yamashev."

Kilang Melita sentiasa dibezakan oleh fakta bahawa produk telah melalui semua kitaran teknologi di satu perusahaan. Bermula dengan berpakaian kulit dan berakhir dengan penjualan produk bulu siap.

Semua kot bulu Melita adalah berkualiti tinggi, tanpa mengira kelas produk. Di USSR, kilang ini menyediakan pakaian dalam semasa pembinaan BAM, pakaian untuk tentera, dan juga atlet Olimpik yang dipakai untuk pasukan kebangsaan. Pada akhir 90-an, salun bulu pertama dibuka di Kazan. Hari ini ia adalah pusat bulu terbesar di negara ini.

Kilang Melita tidak pernah melepaskan jawatan utamanya dalam industri bulu di negara kita. Produk syarikat ini dijual bukan sahaja di Rusia, tetapi juga di luar negara. Kakitangan reka bentuk kilang termasuk banyak pemenang dan peserta pertandingan antarabangsa. Antaranya ialah Irina Krutikova, yang memulakan kerjasama dengan Melita kira-kira 20 tahun lalu.

Daripada inovasi terkini, kot bulu ringan boleh diperhatikan, yang boleh dipakai walaupun dengan tanda tambah pada termometer.

Pada tahun 2007, di pameran antarabangsa di Milan, koleksi Melita-mewah Melita Rusia menerima pengiktirafan dan penilaian tinggi pengkritik dan pakar Eropah. Teknologi pembalut kulit amat diperhatikan. Dan di rumah pada tahun 2005, teknologi yang sama menerima Hadiah Kerajaan dalam Sains dan Teknologi.

Hari ini di gudang kilang terdapat kedua-dua model pendek kot bulu dan jaket bulu yang sporty, serta model panjang yang bergaya di atas lantai. Melita mereka bentuk dan menjahit kot bulu wanita untuk semua peringkat umur dan citarasa. Harga purata produk bulu dari kilang ini ialah 100-200 ribu rubel.

Salun berjenama Melita terletak di Kazan, Moscow, Novosibirsk, Barnaul, Tomsk dan di Naberezhnye Chelny.

Ulasan

Bagi sejarah pembangunan kilang dan anugerahnya, semuanya menjadi sangat jelas. Tetapi saya ingin ambil perhatian bahawa idea sebenar produk tertentu hanya boleh diperoleh dengan mengkaji ulasan untuknya. Lagipun, tidak ada yang lebih benar daripada pendapat pengguna.

Jika anda beralih ke Internet, anda boleh menemui sejumlah besar ulasan tentang kilang ini. Dan saya mesti mengatakan bahawa kebanyakan mereka adalah positif. Pembeli, tanpa mengira kategori produk, sentiasa mengutamakan kualiti dan pilihan. Kriteria inilah yang dinilai secara positif oleh majoriti pelanggan.

Ramai wanita mencatatkan kualiti tinggi kerana ketumpatan longgokan adalah seragam, dan panjangnya sama. Dan ini bukan sahaja kesan pertama apabila membeli. Walaupun dengan memakai berpanjangan, kualiti bulu tidak berubah.

Ketiadaan pengiklanan sama sekali tidak mengubah sikap terhadap kilang. Sebaliknya, ramai pelanggan menyedari fakta ini.

Berkenaan dengan model, terdapat banyak ulasan bahawa walaupun kot bulu kambing yang tidak mencolok dibuat berkualiti tinggi, cantik dan muda. Ini sangat penting. Ia adalah muton yang merupakan salah satu bahan termurah, dan oleh itu berpatutan. Kot bulu Melita ini dibangunkan oleh pereka muda, jadi seorang gadis boleh membeli barang sedemikian dengan selamat dan akan kelihatan hebat.

Di samping kualiti dan harga yang agak berpatutan, ia patut disebut salun itu sendiri dan pekerja mereka. Namun, di kedai bulu - ini adalah salah satu petunjuk utama. Pencahayaan yang baik, ruang yang besar dan susun atur produk yang mudah ialah penerangan yang paling biasa bagi bilik pameran Melita.

By the way, tentang aksesori. Melita menghasilkan bukan sahaja kot bulu, tetapi juga produk bulu kecil seperti topi.

Tanpa pengecualian, semua pelanggan memperhatikan keramahan dan keramahan kakitangan, serta bantuan cekap mereka dalam memilih produk dan memilih aksesori untuk mereka.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah