Kot bulu

Kot bulu-trapezoid

Kot bulu-trapezoid
Kandungan
  1. Keanehan
  2. Pelbagai gaya
  3. Anda boleh pakai dengan apa?
  4. Foto penampilan yang bergaya

Kot bulu yang diperbuat daripada bulu semula jadi adalah salah satu barang almari pakaian yang paling diingini untuk ramai gadis. Dan mereka yang sudah bernasib baik untuk menjadi pemilik gembira produk bulu pasti akan mengesahkan bahawa ini adalah versi pakaian luar musim sejuk yang paling cantik dan hangat untuk kanak-kanak perempuan.

Kot bulu tidak akan ketinggalan zaman, produk bulu ini amat relevan untuk kawasan dengan iklim musim sejuk yang keras. Dari masa ke masa, sesetengah model mendominasi dalam fesyen; warna dan hiasan kot bulu juga mungkin berubah.

Pada masa ini, gaya trapezoid sangat popular di kalangan wanita dengan kulit yang berbeza dan umur yang berbeza. Keterujaan di sekitar model ini ada sebabnya.

Keanehan

Kot bulu A-line mempunyai potongan dengan bahagian atas yang dipasang dan labuh melebar dari garis pinggang... Bulu dengan longgokan pendek sesuai untuk gaya ini. Kot bulu trapezoid dari muton hangat atau mink yang lebih mulia kelihatan sempurna. Gabungan yang sama berfaedah ialah potongan trapezoid yang diperbuat daripada bulu memerang.

Kelebihan utama model sedemikian ialah, kerana potongan berkobar yang agak longgar, seorang gadis boleh dengan mudah kelihatan elegan dan mewah, sambil menyembunyikan kecacatan angkanya. Oleh itu, kot bulu trapezoid adalah model universal untuk kanak-kanak perempuan dari sebarang saiz.

Pelbagai gaya

Kot bulu trapezoid dibahagikan kepada beberapa model, yang membantu mencipta rupa yang berbeza:

  • Model pendek kot bulu trapeze akan menjadi pilihan yang baik untuk kanak-kanak perempuan dengan fizikal yang rapuh. Kot bulu sedemikian sesuai untuk seorang wanita auto, kerana ia tidak akan menghalang pergerakan semasa memandu. Sambungan yang terlalu besar dan model pendek yang besar pada gadis kurus akan kelihatan tidak semula jadi, jadi keseimbangan adalah penting.
  • Kot bulu trapeze standard, paras lutut atau di bawah sedikit, adalah model yang paling popular dan serba boleh. Mereka sama-sama sesuai untuk langsing dan kanak-kanak perempuan dengan jumlah yang subur. Walau bagaimanapun, wanita dengan bentuk yang menyelerakan harus memberi keutamaan kepada model tanpa tudung, yang menjadikan penampilan lebih besar.
  • Satu lagi jenis trapezoid tidak kalah popularnya - bentuk A... Gaya menganggap panjang yang berbeza, tetapi dalam apa jua keadaan, pilihan bentuk ini akan sesuai dengan gadis dengan bentuk yang berbeza. Butiran yang memanjang ke bawah, serta kehadiran tudung yang menghiasi model dan menambah kepraktisan padanya, menjadikannya gaya kegemaran wanita yang berlebihan berat badan.
  • Model kot bulu trapeze, mengingatkan pakaian, adalah pilihan yang baik untuk kecantikan muda dengan kaki langsing. Gaya ini menganggap kehadiran tali pinggang lebar, yang menyerlahkan bahagian atas yang ketat. Ia juga menyerlahkan labuh lebar, mengingatkan skirt matahari.
  • Gaya klasik kot bulu trapezoid adalah jubah, ia dibezakan oleh potongan lebarnya di sepanjang keseluruhan produk. Dialah yang diambil sebagai asas untuk mencipta gaya lain yang menyerupai trapezoid.
  • Salah satu gaya yang bergaya hari ini ialah sejenis gaya yang dipanggil separuh trapezoid. Model ini mempunyai potongan yang hampir lurus tanpa garis sambungan yang jelas. Semi-trapez juga boleh dipilih oleh kanak-kanak perempuan dengan bentuk yang berbeza.

Anda boleh pakai dengan apa?

Kot bulu trapeze, kerana serba boleh, mampu menjadikan mana-mana gadis bergaya dan mewah. Walau bagaimanapun, almari pakaian dan aksesori yang betul akan menyerlahkan rasa gaya anda dan melengkapkan rupa musim sejuk yang elegan.

Semua jenis legging dan seluar ketat akan menjadi pakaian yang paling relevan dan praktikal untuk kot bulu gaya trapezoid. Ia akan menjadi lebih hangat dalam seluar dalam musim sejuk, manakala gaya yang ketat akan menekankan kewanitaan imej.

Sekiranya gadis itu masih mahu memakai pakaian atau skirt, maka panjangnya harus dipilih tepat di atas kelim kot bulu. Pakaian rajutan dalam kombinasi dengan bingkap atau seluar ketat yang ketat juga sesuai untuk kot bulu trapeze.

Adalah lebih baik untuk memilih beg tangan miniatur dan kemas sebagai aksesori. Sekiranya kot bulu tidak mempunyai tudung, maka sebagai hiasan kepala anda boleh mengambil beret atau topi rajutan atau dirasai yang ketat. Topi sedemikian akan menekankan imej romantis dan feminin dengan kot bulu trapeze, yang tidak boleh dikatakan mengenai model topi yang besar.

Apabila memilih kasut untuk kot bulu berbentuk trapezoid, anda harus memberi keutamaan kepada model but dengan tumit; kasut bertumit baji juga boleh diterima. Apabila boleh, but kulit atau suede dipakai di bawah bulu yang mulia, supaya kasut mengekalkan kemewahan rupa musim sejuk.

Foto penampilan yang bergaya

Gadis-gadis dengan bentuk melengkung dalam kot bulu trapeze kelihatan tidak kurang bergaya.

Jubah trapezoid kelihatan asli dan luar biasa. Kot bulu sedemikian akan menjadi pilihan yang sangat baik untuk keluar dan melengkapkan penampilan petang.

Model kot bulu trapeze, mengingatkan pakaian, kelihatan suka bermain dan muda. Pilihan tali pinggang akan membantu menambah keaslian, dalam kes ini busur besar yang diikat di pinggang memberikan imej musim sejuk kewanitaan.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah