Penyebar aroma

Rangkaian penyebar DoTERRA

Rangkaian penyebar DoTERRA
Kandungan
 1. Keanehan
 2. Gambaran keseluruhan model
 3. Bagaimana cara menggunakannya dengan betul?

DoTERRA pakar dalam pengeluaran minyak pati berkualiti tinggi serta peresap praktikal pelbagai jenis. Pelbagai jenama termasuk banyak produk popular lain, contohnya, bahan tambahan makanan dan pelbagai aksesori. Dalam artikel hari ini kita akan melihat rangkaian penyebar doTERRA yang berkualiti.

Keanehan

Produk disahkan jenama doTERRA semakin popular setiap tahun. Dalam pelbagai jenama ini, pelanggan boleh menemui minyak satu komponen yang sangat baik, campuran minyak pati, rangkaian produk terapeutik, serta model peresap yang sangat baik.

DoTERRA mempunyai peresap yang sangat baik yang menarik ramai pelanggan. Perkaitan produk ini dijelaskan oleh beberapa kelebihan yang mereka ada.

 • Penyebar proprietari DoTERRA menjalankan tugas mereka dengan baik. Peranti ini mengabus minyak pati dengan cekap untuk mencipta suasana unik di dalam bilik dengan lancar.
 • Produk berkualiti DoTERRA sangat ringkas dan mudah digunakan. Setiap orang boleh memikirkan cara mengendalikan produk sedemikian dengan betul tanpa tekanan dan pembaziran masa yang tidak perlu.
 • Produk DoTERRA mempunyai reka bentuk yang sangat cantik dan asli. Produk kelihatan moden, bergaya dan sangat estetik. Terima kasih kepada ini, penyebar berjenama mudah menjadi komponen hiasan yang berkesan bagi banyak komposisi dalaman.
 • Semua model penyebar doTERRA diperbuat daripada bahan yang selamat dan mesra alam. Pengendalian peranti sedemikian tidak mampu membahayakan kesihatan ahli isi rumah.
 • Peresap kualiti jenama adalah praktikal, tahan lasak dan tahan lama. Peranti ini tidak perlu sentiasa dibaiki dan dibaiki. Peresap berjenama direka untuk perkhidmatan jangka panjang dan "jujur".

Gambaran keseluruhan model

DoTERRA menawarkan model peresap berkualiti yang sangat bagus dan cantik untuk dipilih oleh pelanggan masa kini. Mari kita lihat dengan lebih dekat ciri kualiti dan ciri model yang berbeza.

"Petal 2.0"

Model peranti berjenama yang sangat popular. Ia dicirikan oleh berat rendah dan dimensi padat. Peranti ini sangat mudah untuk dikendalikan. "Petal 2.0" mencipta suasana unik yang menyenangkan untuk semua ahli isi rumah. Peranti ini bukan sahaja menyembur minyak pati kegemaran anda, tetapi juga memaparkan lampu latar putih salji yang menarik. Ciri ini menjadikan penyebar ini sesuai untuk digunakan dalam gelap.

Peranti "Petal 2.0" boleh dikendalikan di dalam bilik dengan keluasan sehingga 30 meter persegi. m. Peresap boleh beroperasi dalam 3 mod penyemburan boleh laras - selama 2, 6 dan 12 jam untuk menyembur minyak pati. Peranti Petal 2.0 mempunyai reka bentuk yang sangat menarik yang akan sesuai dengan harmoni dalam pelbagai gaya dalaman.

Peresap direka dalam warna yang menenangkan dan neutral yang akan menarik minat ramai pengguna.

Volo

Peresap ultrasonik yang sangat cantik, dihiasi dengan marmar atau onyx yang mulia. Peranti ini sesuai bukan sahaja untuk persekitaran rumah, tetapi juga untuk pejabat. Permukaan peranti ini diperbuat daripada poliresin dengan corak asli dalam bentuk rombus. Terdapat beberapa variasi peranti sedemikian untuk pilihan pembeli: tanpa lampu latar, dengan cahaya hangat, dengan cahaya kuning terang. Selain itu, pengguna boleh memilih salinan saiz yang berbeza.

Penyebar Volo yang elegan boleh memberikan wangian yang sengit selama 1, 3 atau 6 jam. Peranti ini direka untuk menyembur minyak pati di dalam bilik dengan keluasan sehingga 28 persegi. m. Penyebar dilengkapi dengan pemasa dengan fungsi pemalapan automatik.

Peresap berkeliaran

Satu lagi model penyebar dengan reka bentuk yang menakjubkan. Peranti ini dihasilkan daripada batu semula jadi dan berwarna-warni yang mempamerkan pengilat yang sempurna. Peresap ini mempunyai bateri yang besar. Terima kasih kepada komponen ini dan stesen pengecasan yang disertakan, anda boleh menikmati wangian santai kegemaran anda di mana-mana sahaja.

Peranti proprietari Roam Diffuser direka untuk berfungsi di premis dengan keluasan sehingga 25 persegi. m. Peranti boleh dikuasakan dari sesalur kuasa, atau ia boleh dikuasakan oleh bateri boleh dicas semula. Operasi berterusan dari rangkaian adalah 5 jam, dan dari bateri - 4 jam. Pengguna boleh memilih pilihan pencahayaan yang sesuai untuk penyebar ini: cahaya putih tersebar, cahaya hangat atau cahaya biru.

Jika tiada air, peranti ini dimatikan secara automatik.

Penyebar Pelembap Aroma Fajar

Dan ini adalah pelembap yang indah yang direka untuk menyediakan persekitaran dalaman yang paling selesa. Peranti boleh berfungsi dalam mod malam pintar, membolehkan anda mengekalkan tahap kelembapan yang ideal sepanjang malam. Ini mewujudkan keadaan optimum untuk tidur yang sihat dan nyenyak. Peresap Pelembap Aroma Fajar yang menarik dan praktikal direka untuk mengendalikan isipadu air 1.8L. Peresap ini direka untuk digunakan di dalam bilik dengan keluasan sehingga 25 meter persegi. m.

Peranti boleh beroperasi dalam beberapa mod, setiap satu daripadanya direka untuk masa operasi tertentu. Produk ini sangat mudah dicuci dan dibersihkan kerana ia boleh dibongkar tanpa sebarang masalah. Penambahan air pada Peresap Pelembap Aroma Fajar dilakukan melalui penutup belakang. Anda boleh menambah cecair atau minyak pati tanpa mengeluarkannya. Peranti yang dimaksudkan berfungsi hampir senyap, jadi ia tidak mengganggu isi rumah.Jika tiada air, peresap ini dimatikan secara automatik.

Bagaimana cara menggunakannya dengan betul?

Peresap DoTERRA mesti digunakan dengan betul agar peranti ini berfungsi dengan baik dan tahan lama. Kami akan mengetahui ciri-ciri operasi peresap jenama pada contoh peranti popular "Petal 2.0".

 • Pertama, anda harus memilih aroma minyak pati yang paling disukai oleh isi rumah.
 • Seterusnya, anda perlu berhati-hati mengeluarkan penutup dari penyebar.
 • Cecair tulen dituangkan ke dalam tangki khas (adalah dinasihatkan untuk menggunakan air suling). Komponen ini mesti ditambah sehingga tanda khas dalam bentuk titik merah. Kemudian tambah beberapa titis minyak pati yang dipilih.
 • Tudung dipasang di tempat asalnya. Peresap itu sendiri disambungkan ke saluran keluar.
 • Selanjutnya, anda boleh menetapkan parameter khusus peranti.

Adalah sangat penting untuk mematuhi semua langkah keselamatan yang diperlukan apabila menggunakan peranti sedemikian.

 • Peresap hanya boleh digunakan di dalam rumah.
 • Jangan jalankan peranti ini berdekatan dengan air.
 • Dalam apa jua keadaan, anda tidak boleh menyambungkan peranti dengan tangan yang basah atau lembap.
 • Penjagaan mesti diambil untuk memastikan air tidak memasuki lubang pengudaraan peranti berjenama doTERRA.
 • Apabila menggunakan peresap doTERRA, gunakan hanya minyak pati tulen dan semulajadi dengan kualiti yang sempurna. Perisa tiruan atau kekotoran aromatik boleh membahayakan peranti dengan serius.
 • Adalah sangat penting untuk menjejaki berapa banyak air yang dituangkan ke dalam takungan yang betul. Cecair tidak boleh melebihi tanda sedia ada.
 • Peresap doTERRA hanya boleh diisi dengan air bersih. Ia boleh bukan sahaja disuling, tetapi juga cecair mengalir atau spring. Air paip tidak akan berfungsi kerana ia boleh menyebabkan pembentukan skala pada dinding tangki.
 • Jika peresap berjenama tidak digunakan, ia mesti dicabut dari salur keluar elektrik.
 • Peranti perlu dipasang hanya pada permukaan rata dan kering yang sempurna dengan kestabilan maksimum.
 • Peresap doTERRA tidak boleh diletakkan di lokasi yang akan terdedah kepada cahaya matahari langsung. Ia juga tidak dibenarkan memasang peranti sedemikian di sekitar peralatan rumah tangga atau sumber pemanasan.
 • Adalah disyorkan untuk meletakkan peranti berjenama di luar jangkauan kanak-kanak dan haiwan peliharaan.

Jika anda mengikuti semua peraturan yang disenaraikan dan piawaian operasi yang paling mudah, peresap doTERRA asal akan bertahan lama dan tidak akan rosak.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah