Pengering rambut

Pengering rambut Parlux: ciri dan julat

Pengering rambut Parlux: ciri dan julat
Kandungan
 1. Maklumat jenama
 2. Ciri-ciri pengering rambut
 3. Model popular
 4. Bagaimana untuk memilih?

Dalam kehidupan seharian tuan salun kecantikan, terdapat banyak peranti yang berbeza untuk penggayaan rambut. Di antara rangkaian peranti sedemikian, tempat istimewa diberikan kepada pengering rambut yang diwakili oleh produk dari pengeluar yang berbeza.... Pengering rambut profesional Parlux mendapat permintaan di seluruh dunia, kerana ciri-cirinya dan pelbagai model.

Maklumat jenama

Jenama Parlux ialah pengeluar terbesar produk penggayaan rambut profesional di seluruh dunia. Syarikat Itali itu memperkenalkan peranti pertamanya ke pasaran pada tahun 1977 dan terus bekerja ke arah ini hari ini. Kini jenama itu menjual perantinya di Eropah dan Amerika, di samping itu, pengering rambut profesional dalam permintaan di China dan Jepun. Sejak 2010, tanda dagangan Parlux telah memasuki pasaran Rusia. Kini pengering rambut profesional, yang dihasilkan di pinggir bandar Milan, terdapat dalam gudang pendandan rambut dan penggaya di mana-mana.

Ini disebabkan oleh beberapa ciri peranti yang telah menyebabkan peningkatan permintaan untuk peranti penggayaan daripada pengeluar ini.

Ciri-ciri pengering rambut

Permintaan untuk pengering rambut dari barisan profesional dijelaskan oleh kehadiran ciri-ciri yang membezakan peranti dengan baik dengan latar belakang seluruh rangkaian peranti yang dicadangkan untuk operasi yang serupa. Antara ciri-ciri yang tersendiri adalah seperti berikut.

 • Pengilang sentiasa berusaha untuk meningkatkan potensi perantinya, memandangkan pelbagai jenis penyelidikan kerap dijalankan dalam pengeluaran. Ciri-ciri yang membezakan pengering rambut jenama termasuk penggunaan teknologi seramik pengionan dalam proses pemasangan.Ciri-ciri sedemikian mempunyai kesan positif terhadap keadaan batang rambut selepas penggayaan, dan masa yang diperlukan untuk mengeringkan atau mencipta gaya rambut juga berkurangan dengan ketara. Malah pendedahan yang kerap kepada udara panas dengan pengionan menjamin pengekalan kelembapan dalam struktur batang rambut.

Kesan positif dicapai melalui penggunaan gabungan seramik dengan ion bercas negatif, yang memelihara kesihatan dan kilauan rambut.

 • Bukan tempat terakhir dalam senarai ciri pengering rambut profesional ialah reka bentuk produk penggayaan. Peranti jenama itu dibezakan oleh reka bentuk luaran estetik mereka; semasa keluaran, perhatian khusus diberikan untuk membersihkan garis, serta bentuk geometri peranti yang paling mudah. Parameter ini menjamin ergonomik peranti yang baik, serta kemudahan penggunaan. Walau bagaimanapun, kesederhanaan reka bentuk tidak menjadikan pengering rambut ketinggalan di belakang trend reka bentuk moden. Seluruh barisan peranti dibuat daripada bahan mentah berkualiti tinggi generasi terkini, dan kepelbagaian warna peranti yang dicadangkan juga patut diberi perhatian khusus.
 • Ketahanan pengering rambut Parlux adalah ciri lain terima kasih kepada tuan profesional dunia dandanan rambut akan mengenali produk jenama itu. Peranti dari barisan pengeluar dilengkapi dengan motor yang direka untuk beroperasi selama sekurang-kurangnya 2000 jam.
 • Peranti jenama menonjol kerana tahap kecekapannya yang tinggi. Ciri ini adalah disebabkan oleh aliran udara yang baik yang boleh dihasilkan oleh pengering rambut jenama semasa beroperasi. Untuk setiap model, parameter ini akan berbeza, yang mana anda boleh memilih peranti untuk berfungsi mengikut keperluan individu.
 • Pengering rambut Itali hampir tidak mengeluarkan bunyi semasa proses pengeringan. Untuk mengurangkan tahap hingar, peranti ini juga dilengkapi dengan muncung pengurangan hingar.
 • Ergonomik kes itu juga dilengkapi dengan keseimbangan pengering rambut yang baik. Ciri ini memungkinkan untuk meletakkan unit dengan mudah di tangan, menghapuskan getaran yang tidak perlu dan beban yang salah pada berus induk.
 • Malah pengering rambut profesional yang berkuasa mempunyai jisim kecil, yang membolehkan anda menghilangkan keletihan yang cepat semasa bekerja.
 • Peranti pengeringan dan penggayaan rambut Itali dihasilkan mengikut piawaian kualiti dan keselamatan antarabangsa untuk kesihatan, oleh itu, produk jenama diklasifikasikan sebagai unit yang boleh dipercayai untuk kerja.
 • Ketahanan peranti adalah disebabkan oleh peningkatan kekuatan kes, yang melindungi mekanisme dalaman, dan juga memastikan ketahanan pengering rambut terhadap tekanan mekanikal dari luar.

Model popular

Rangkaian pengering rambut jenama telah berkembang dengan ketara selama 40 tahun bekerja aktif. Antara model yang paling popular hari ini, perlu diperhatikan peranti sedemikian untuk kegunaan profesional.

Maju cahaya

Pengering rambut yang popular, dikeluarkan untuk ulang tahun syarikat dalam bilangan salinan yang terhad. Peranti ini dilengkapi dengan fungsi pengionan dan dibezakan oleh pelbagai jenis warna. Jenama meletakkan model sebagai unit yang mampu beroperasi tanpa henti selama 2000 jam. Pengering rambut profesional secara praktikalnya tidak membuat bunyi semasa operasi; model ini dilengkapi dengan lampiran khas yang mengurangkan tahap hingar sebanyak 40-50%. Pengering rambut boleh digunakan di salun kecantikan, serta dalam persekitaran domestik.

cahaya Alyon

Produk dibentangkan dalam 8 warna. Sebagai tambahan kepada fungsi mengionkan udara yang ditiup, pengering rambut mempunyai pilihan blower sejuk. Peranti beroperasi dalam 4 mod pemanasan, kuasa aliran boleh laras dalam dua kedudukan. Untuk kemudahan penggunaan oleh tuan di salun, pengering rambut dilengkapi dengan kord 3 meter, serta "lubang" khas, yang mana peranti itu boleh digantung pada penghujung kerja.

Antara komponen berguna yang dijual bersama-sama dengan pengering rambut, perlu diperhatikan kehadiran dua muncung, kuasa motor ialah 2250 W, jisim pengering rambut tidak melebihi 485 gram. Oleh kerana keunikan kes itu, pengering rambut tidak panas semasa operasi.

Bersemangat

Satu kebaharuan antara pelbagai jenis pengering rambut Itali yang ditawarkan, direka untuk bekerja di kedai gunting rambut. Muncung peranti sama rata membekalkan udara yang dipanaskan ke arah tertentu, dengan cahaya yang memungkinkan untuk mengeringkan bukan sahaja rambut di kepala, tetapi juga mengeringkan janggut atau misai.... Peranti ini menonjol kerana reka bentuknya yang menarik, yang menjadikannya dalam permintaan di kalangan penggaya. Prestasi pengering rambut ialah 1800 W, peranti diposisikan oleh pengeluar sebagai unit pengeringan profesional yang mampu beroperasi dalam mod tanpa gangguan selama 2000 jam.

Di antara ciri-ciri fungsian, ia patut menyerlahkan fungsi pengionan, 6 mod operasi, pilihan tiupan sejuk. Kord pengering rambut adalah 6 meter panjang. Model ini dibentangkan dalam satu warna dan berada dalam julat harga pertengahan.

Lampu Kuasa 385

Pelbagai, diwakili oleh warna yang berbeza, ialah tambahan baharu kepada rangkaian pengering rambut Parlux. Peranti ini menonjol kerana saiznya yang kecil, tetapi berprestasi tinggi. Ciri khas motor ialah penggunaan kenalan perak, yang membolehkan peranti berfungsi tanpa henti selama lebih daripada 2200 jam. Sebagai tambahan kepada ciri-ciri di atas, perlu diperhatikan bahawa terdapat penapis udara yang boleh diganti, badan peranti tidak panas, yang menghilangkan risiko terbakar semasa operasi.

Model ini direalisasikan dengan dua muncung yang boleh diganti, serta aksesori tambahan untuk pengering rambut, anda boleh membeli penyerap bunyi dan penyebar. Kuasa motor ialah 2150 W, terdapat fungsi pengionan udara. Kord itu panjangnya 3 meter dan berat 500 gram.

Mesra Alam 3800

Ia dibuat dalam 7 warna badan yang berbeza, peranti penggayaan beratnya hanya 270 gram, dan dengan bantuannya ia akan dapat dengan cepat mengeringkan rambut dari sebarang panjang, serta membuat gaya rambut dengan kerumitan yang berbeza-beza. Model ini dilengkapi dengan kenalan perak, kord pengering rambut yang panjang dapat berputar 360 ​​darjah, yang merupakan kelebihan tambahan dalam kerja.

Unit ini mempunyai peredam terbina dalam, yang menjadikannya berfungsi hampir senyap, antara keupayaan model itu patut ditonjolkan 6 mod operasi, termasuk pengionan udara dan bekalan aliran sejuk untuk menetapkan gaya rambut.

  Pengering rambut tergolong dalam barisan profesional, ia menonjol kerana kosnya yang tinggi.

  Supercompact

  Model popular dalam permintaan di kalangan penggaya dan pendandan rambut di Rusia dan Amerika. Pengering rambut menonjol kerana saiznya yang kecil dan prestasi yang baik, seperti kebanyakan model, ia mempunyai fungsi pengionan udara. Peranti berfungsi dengan senyap, boleh dikatakan tidak bergetar semasa proses pengeringan kerana pengimbangan bilah. Kord lembut boleh berputar dalam arah yang berbeza, diperbuat daripada jalinan berkualiti tinggi, yang menghalang haus pramatang.

  Sebagai kelebihan, ia patut menyerlahkan kehadiran penapis boleh tanggal, serta dua muncung saiz yang berbeza untuk menjalankan gaya yang berbeza. Kuasa pengering rambut ialah 2000 W, panjang kord ialah 3 meter, fungsi peranti termasuk 6 mod operasi, berat pengering rambut ialah 510 gram. Dihasilkan dalam warna badan yang disenyapkan, ia tergolong dalam barisan produk mahal untuk pengeringan dan penggayaan keriting.

  Bagaimana untuk memilih?

  Dengan matlamat untuk membeli pengering rambut yang selesa dan berkualiti tinggi daripada barisan produk jenama Parlux, nuansa berikut harus diambil kira.

  • Pertama sekali, anda harus memberi perhatian kepada kuasa peranti daripada pelbagai yang ditawarkan di rak. Optimum untuk kegunaan isi rumah ialah prestasi dalam julat 1600-1800 watt. Peranti dengan kuasa yang lebih rendah akan menjadikan proses pengeringan mengambil masa yang lebih lama. Bagi profesional yang bekerja di salun kecantikan, adalah paling tepat untuk mempertimbangkan model dengan kuasa 1800-2300 watt.
  • Peranti moden mempunyai sejumlah besar fungsi tambahan.... Pilihan paling berguna yang ada ialah fungsi udara sejuk.Biasanya ia digunakan pada penghujung penggayaan untuk menetapkan rambut ke suhu normal, dengan itu menjamin hasil yang dicipta.
  • Kriteria penting apabila memilih adalah jisim peranti untuk mengeringkan rambut. Unit berprestasi tinggi boleh mempunyai jisim yang besar disebabkan oleh motor berkuasa terbina dalam, bagaimanapun, nuansa seperti itu boleh merumitkan operasi pengering rambut. Berat dalam 500 gram akan mengelakkan ketegangan berlebihan di tangan semasa bekerja.
  • Ia juga penting untuk menilai kualiti bahan dari mana badan pengering rambut dibuat. Adalah lebih tepat untuk memberi keutamaan kepada model yang diperbuat daripada bahan mentah tahan kejutan yang tahan haba dari motor.
  • Panjang kord yang paling sesuai untuk kegunaan kerja dan rumah ialah 2 meter. Model sedemikian akan membolehkan tuan menjadi lebih mudah alih, mengelakkan kekangan dari segi pergerakan semasa pemasangan. Ia juga adalah lebih baik untuk mempertimbangkan untuk pembelian model di mana kord akan dipasang pada badan secara bergerak, yang akan mengecualikan memutar kabel dalam proses menukar kedudukan dan pergerakan induk.
  • Ia akan menjadi mungkin untuk mengembangkan keupayaan peranti dengan menggunakan pelbagai lampiran., sebagai peraturan, konfigurasi asas mengandungi yang utama, bertujuan untuk penggayaan keriting yang sangat khusus.
  • Penapis boleh tanggal akan memanjangkan hayat perkhidmatan peranti.

  Untuk gambaran keseluruhan pengering rambut Parlux 385, ciri dan sifatnya, lihat video seterusnya.

  tiada komen

  Fesyen

  kecantikan

  rumah