Taman

Taman sukan

Taman sukan
Kandungan
  1. Petua untuk memilih taman sukan
  2. Taman sukan fesyen
  3. Pakaian apa untuk menggabungkan jaket itu?

Taman sukan adalah jaket yang dipilih oleh pencinta gaya hidup aktif, mereka yang menghargai kemudahan dalam pakaian di atas segalanya. Ia biasanya lurus, tiada hiasan tambahan. Ciri-ciri tersendiri jaket ini adalah poket dalam, selalunya terletak di paras dada atau di lengan, tudung besar, kolar berdiri, kunci ditutup dengan kepak dengan butang atau butang.

Sehingga baru-baru ini, taman sukan adalah pakaian kegemaran hanya untuk ibu muda, yang menghargai mereka untuk kepraktisan mereka.

Kini jaket ini dipakai oleh orang yang berbeza umur dan status, dan ini tidak menghairankan. Taman sukan membolehkan anda berasa bebas dan santai, tidak menyekat pergerakan. Di samping itu, mereka ringan, kerana mereka tidak dibebani oleh hiasan yang tidak perlu. Banyak jaket mempunyai elemen yang sangat dihargai oleh golongan muda. Sebagai contoh, ini adalah poket khas di mana anda boleh meletakkan fon kepala, dan beberapa lapisan fabrik pada siku.

Dan sudah tentu, salah satu kelebihan terpenting taman sukan ialah bahan dari mana ia dibuat. Jaket ini diperbuat daripada fabrik paling moden yang sangat bernafas dan menyerap kelembapan berlebihan.

Parka dengan sempurna melindungi daripada keadaan cuaca buruk, dan semasa pergerakan aktif badan tidak berpeluh di dalamnya. Taman biasanya terlindung dengan bahan thinsulate - ringan, "bernafas" dengan sifat "penebat" yang sangat baik. Warna jaket boleh berbeza sama sekali, untuk setiap selera.

Petua untuk memilih taman sukan

  • Beri perhatian kepada kain dari mana jaket itu dibuat. Adalah baik jika nilon dan kapas digabungkan di luar dan bulu di dalam. Untuk musim sejuk, lebih baik memilih jaket dengan penebat semula jadi.
  • Beli jaket yang saiznya sesuai untuk anda rasa selesa.
  • Apabila memilih parka sukan wanita, pertimbangkan ciri-ciri angka anda.

Taman sukan fesyen

Hari ini, jaket paras lutut atau lebih tinggi sedikit adalah relevan. Gaya "tentera" sangat popular. Jaket sedemikian dijahit dari bahan kasar, yang menjadikannya lebih praktikal.

Parka gaya tentera mempunyai warna neutral (hijau, coklat, kelabu) dan sesuai untuk setiap hari - mereka tidak takut kotoran dan lembap. Taman cerah monokromatik berwarna hitam, biru, merah, oren dan warna lain juga popular.

Pakaian apa untuk menggabungkan jaket itu?

Sebaik-baiknya memakai parka sukan dengan seluar peluh.

Bergantung pada musim, jaket boleh digabungkan dengan pelbagai pakaian - contohnya, seluar jeans, seluar ketat yang hangat, baju sejuk, pakaian. Kasut sukan dan but askar sesuai untuk taman, jaket itu kelihatan asli dalam kombinasi dengan but buku lali dan but yang cantik. Jika anda membeli topi dan sarung tangan sporty, serta beg galas atau beg sandang, ini akan melengkapkan penampilan bergaya anda.

Jangan lupa untuk memberi perhatian kepada gabungan warna dan tekstur fabrik semasa memilih pakaian.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah