Rambut Kerinting

Semakan dan pemilihan pengeriting rambut Rowenta

Semakan dan pemilihan pengeriting rambut Rowenta
Kandungan
 1. Keanehan
 2. Semakan model terbaik
 3. Peraturan pemilihan
 4. Petua penggayaan
 5. Ulasan

Pada setiap masa, peranti penggayaan untuk rambut sangat popular, yang dalam sekelip mata membolehkan anda menukar imej. Malah 15 tahun yang lalu, pelbagai besi keriting boleh mencederakan keriting, terutamanya jika ia dicelup, hari ini banyak pengeluar telah menjaga rambut, mengeluarkan model yang sempurna dan selamat untuk mencipta pelbagai jenis keriting.

Pengeriting rambut dari jenama Rowenta adalah nisbah kualiti dan harga yang ideal. Kami akan mempertimbangkan model yang paling popular dan ciri-cirinya dengan lebih lanjut, serta mempelajari petua penggayaan daripada penggaya profesional dan pendandan rambut.

Keanehan

Produk penggayaan daripada jenama Rowenta paling kerap dipilih untuk kegunaan rumah, walaupun kebanyakannya adalah profesional dan selalunya boleh didapati di salon kecantikan. Pad jenama mempunyai antara muka yang jelas, anda boleh memikirkan semua parameter dan butang tanpa membuka arahan. Tongkat Rowenta membolehkan anda mencipta gelombang cahaya dalam masa yang sesingkat mungkin, serta keriting fleksibel dengan jumlah dan diameter yang berbeza. Dengan peralatan dari jenama, walaupun di rumah, anda boleh menguruskan salon kecantikan anda sendiri.

Semua produk penggayaan daripada jenama dipertimbangkan selamat sepenuhnya untuk rambut, kerana ia diperbuat daripada bahan yang telah diuji dan tidak akan menyakiti rambut anda. Selain itu, banyak model dilengkapi dengan pad haba khas yang melindungi rambut daripada terlalu panas. Pelbagai salutan plot, contohnya, keratin, yang mempunyai kesan yang baik terhadap keadaan rambut, walaupun dengan pendedahan haba yang berpanjangan, tidak boleh tidak bergembira. Harga untuk peralatan rambut dari jenama ini sangat pelbagai.... Jadi, anda boleh membeli besi keriting dari 1.5 hingga 6.5 ribu rubel.

Adalah paling penting untuk membeli model popular semasa diskaun, memberi keutamaan hanya kepada tempat jualan berlesen.

Semakan model terbaik

Seterika lencong kegunaan rumah jenama ini boleh mencipta pengalaman penggayaan yang mewah untuk sebarang majlis. Pertimbangkan model yang paling popular dan terbukti daripada jenama yang mungkin menarik minat.

 • Untuk mencipta keriting yang lebih tegang, berkilat dan sihat, jenama itu telah mengeluarkan seterika lencong wap Penjagaan Steam Curler CF3810 dengan diameter 25 cm Dengan penggaya ini, anda boleh mencipta keriting melenting atau keriting yang paling semula jadi. Ciri khas besi keriting ini adalah salutannya yang selamat dengan minyak argan, yang tidak merosakkan walaupun rambut yang paling lemah.
 • Bagi pencinta eksperimen, jenama itu mempunyai kit lencong. Kelihatan Tanpa Had CF4132. Set mengandungi 14 lampiran untuk mencipta 7 gaya berbeza. Besi keriting dan lampiran mempunyai salutan seramik khas yang menjaga penampilan rambut. Dengan bantuan lampiran dari set ini, anda boleh membuat keriting besar atau membuat keriting halus rambut anda. Set ini juga termasuk muncung untuk mencipta kelantangan pada akar.
 • Untuk volum yang mewah, kami mengesyorkan agar anda memberi perhatian kepada volumizer bersalut kasmir dengan sistem pengionan. Rowenta Volum 24 Penjagaan Premium CF6460. Besi keriting ini sesuai untuk menghasilkan volum akar dalam beberapa minit. Penggaya diprogramkan pada suhu pemanasan selamat tertentu (170 darjah), sesuai untuk menghasilkan kelantangan walaupun pada rambut kering.
 • Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, besi keriting automatik sangat diminati di kalangan pendandan rambut dan amatur. Jadi, Rowenta juga mempunyai besi keriting yang mengetatkan diri. So Curls Premium Care CF3730. Dengan penggaya automatik ini, anda boleh menggulung walaupun rambut paling tebal dalam beberapa minit. Penggaya ini dilengkapi dengan salutan keratin kasmir khas, yang membolehkan anda mendapatkan keriting yang licin dan berkilat walaupun selepas rawatan haba.

Untuk kemudahan penggunaan, besi keriting dilengkapi dengan pemasa terbina dalam untuk mengawal keriting.

 • Besi keriting kon Tong Lencong Kon CF3242 dari jenama ini juga popular di kalangan amatur dan profesional. Dengan bantuannya, anda boleh mendapatkan keriting yang paling semula jadi dan ombak yang menakjubkan. Salutan besi keriting terdiri daripada turmalin dan keratin, yang tidak merosakkan struktur rambut, tetapi dijaga dengan teliti. Besi keriting kon ini mempunyai kawalan suhu yang mudah, berkat proses keriting akan menyenangkan dan selamat untuk jenis rambut tertentu.
 • Untuk mendapatkan gelombang yang bergaya, licin dan ringan, kami mengesyorkan melihat Gincu Curler Merah CF3316. Besi keriting anti-statik berdiameter 25mm ini membolehkan anda mendapatkan keriting paling semula jadi tanpa merosakkan rambut anda. Perlu diingat bahawa penggaya ini mengekalkan suhu malar 200 darjah, bagaimanapun, terima kasih kepada salutan keratin dan turmalin yang selamat, ia tidak membahayakan rambut walaupun dengan sentuhan yang berpanjangan dengan mereka.
 • Jika anda ingin menjaga rambut anda dan tidak mengira detik semasa mengeriting, anda pasti perlu memberi perhatian kepada pengeriting rambut dengan pemasa. Respectissim Pengeriting Pemasa CF3411. Penggaya ini dilengkapi dengan beberapa program untuk pelbagai jenis rambut. Selain itu, besi lencong ini mempunyai dua mod suhu dan tiga masa untuk kemudahan maksimum dalam kerja.

Hampir semua peranti Rowenta menjadi panas dalam masa 45-50 saat, selepas itu ia boleh digunakan serta-merta. Juga, kebanyakan penggaya dilengkapi dengan kord berputar dan panjang yang mudah untuk kegunaan yang paling selesa bukan sahaja di salon, tetapi juga di rumah.

Peraturan pemilihan

Apabila memilih besi keriting, perhatian khusus harus diberikan kepada liputan dan diameternya. Lebih besar diameter, lebih besar keriting yang anda boleh dapatkan. Walau bagaimanapun, besi keriting yang besar tidak sesuai untuk keriting halus, dalam hal ini anda harus membeli model kon atau, yang terbaik, satu set dengan muncung. Ia tidak menyakitkan untuk memberi perhatian kepada berat dan dimensi besi keriting. Kriteria ini amat penting bagi mereka yang kerap mengangkut peralatan.

Bagi salutan, ia mesti selamat. Semua penggaya Rowenta mempunyai salutan sedemikian yang tidak mencederakan rambut, walaupun selepas bersentuhan berpanjangan dengan mereka. Ia amat penting untuk membeli forsep dengan salutan turmalin dan keratin, yang menjaga kesihatan rambut. Besi keriting sedemikian adalah pelaburan yang sangat baik untuk hayat perkhidmatan yang panjang.

Keutamaan semasa memilih harus diberikan kepada penggaya dengan kawalan suhu (termostat) dan beberapa mod, model sedemikian dianggap lebih berfungsi. Selain itu, kelebihannya adalah besi keriting dengan hujung terlindung haba, model sedemikian sangat mudah digunakan tanpa menggunakan sarung tangan pelindung.

Sebelum membeli model tertentu, disyorkan untuk mengkaji dengan teliti ciri-cirinya. Tetapi tidak kira betapa pentingnya mereka, salah satu faktor yang paling penting apabila memilih besi keriting adalah jenis rambut dan keadaan semasanya, mengikut mana anda harus memilih gaya. Kesimpulannya, kita boleh katakan begitu apabila memilih besi keriting, perhatian khusus harus diberikan kepada ciri dan parameter utamanya, dan jika ada keinginan untuk membeli sesuatu yang pelbagai fungsi, maka ia pasti bernilai membeli satu set, dan bukan model individu.

Petua penggayaan

Adalah disyorkan untuk membuat keriting atau gelombang cahaya menggunakan keriting dari jenama pada rambut yang telah dibasuh dan dikeringkan dengan teliti. Walaupun pengilang menjamin keselamatan sepenuhnya daripada produknya, adalah tidak berguna untuk menggunakan perlindungan haba ringan dalam semburan pada keriting. Ia tidak disyorkan untuk memutar keriting yang tidak kering. Oleh itu, anda bukan sahaja boleh merosakkannya, tetapi juga tidak mendapat gaya yang diingini.

Untuk mencipta jumlah akar dengan styler, adalah dinasihatkan untuk memohon mousse pada rambut, terutamanya jika rambut sangat "nipis". Perkara penting ialah apa sahaja produk yang digunakan sebelum menggunakan penggaya, anda perlu memberi mereka masa untuk berendam selama 5-10 minit. Untuk menggulung rambut anda secara merata sepanjang keseluruhannya, disyorkan untuk membahagikan rambut anda kepada beberapa bahagian dan memutarnya di sekeliling zon. Sebelum menggulung helai, ia harus disikat dengan teliti.... Selepas menggulung keriting, mereka harus ditaburi dengan varnis. Tahap penetapan harus dipilih berdasarkan keutamaan anda sendiri.

Apabila membentuk gaya rambut dari keriting, ia sangat adalah penting untuk menunggu mereka sejuk... Hanya selepas itu mereka boleh disikat dan dimodelkan. Ia tidak diingini untuk memutar dan meletakkan keriting di bilik mandi. Ini disebabkan oleh kelembapan yang tinggi di dalam bilik ini, kerana itu keriting bukan sahaja tidak tahan, tetapi juga tidak lama lagi hancur.

Apabila menggunakan teknik Rowenta, tiada kesulitan yang akan timbul. Perkara utama adalah mematuhi petua asas dan jangan takut untuk bereksperimen dengan keriting, dan juga penting untuk tidak terlalu mendedahkannya pada besi keriting.

Jika tidak, mereka boleh menjadi sangat kering, walaupun terdapat salutan berkualiti tinggi pada penyepit.

Ulasan

Jika kita menilai maklum balas daripada pengguna dengan besi keriting Rowenta, maka kita boleh membuat kesimpulan bahawa skor purata mereka ialah 4.9 pada skala 5 mata. Ulasan positif terutamanya disebabkan oleh fakta bahawa besi keriting benar-benar sesuai dengan ciri-ciri yang diisytiharkan oleh pengilang. Lebih-lebih lagi, mereka memutar rambut dengan sangat lembut, menjadikannya licin seperti sutera. Juga, pengguna perhatikan ketahanan peralatan dan harga yang berpatutan.

Dalam video seterusnya, anda akan menemui arahan langkah demi langkah tentang cara menggunakan besi keriting Rowenta.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah