Gaya dan model pakaian

Pakaian yang dipasang - keanggunan dan keanggunan

Pakaian yang dipasang - keanggunan dan keanggunan
Kandungan
 1. Siapa yang sesuai
 2. Panjang
 3. Model dan gaya fesyen
 4. Berkait dan mengait
 5. Untuk penuh
 6. renda
 7. Jersi
 8. Musim panas
 9. Perkahwinan
 10. Petang
 11. Ke majlis graduasi
 12. Warna
 13. Cetak
 14. Apa yang perlu digabungkan

Di dalam almari pakaian setiap gadis terdapat pakaian yang sesuai yang dia pakai dengan senang hati - lagipun, pakaian seperti itu sesuai seperti sarung tangan. Ia mengenai pakaian ini yang akan kita bincangkan hari ini.

Pakaian yang dipasang berwarna merah jambu

Siapa yang sesuai

Pakaian yang dipasang sesuai untuk hampir semua orang. Perkara utama ialah memilih gaya mengikut angka anda:

 1. Jika anda mempunyai bahu yang lebar, pakaian dengan skirt gebu dan bahagian atas yang sesuai akan sesuai; pakaian ini juga akan menyembunyikan pinggul lebar.
 2. Kaki yang cantik akan hadir dalam semua model dipasang pendek kemuliaan mereka.
 3. Pakaian sarung akan membantu menyembunyikan ketidaksempurnaan di perut.
 4. Korset asimetri dalam pakaian akan menambah beberapa sentimeter tambahan pada ketinggian anda.

Panjang

Panjang

Pakaian panjang untuk figura paling kerap digunakan sebagai pakaian malam.

Korset yang dipasang dan lipatan fabrik yang lembut akan menambahkan kewanitaan dan romantik pada penampilan anda.

Pakaian yang dipasang sepenuhnya yang memeluk susuk tubuh anda, menyerlahkan setiap lekuk badan anda, mendedahkan kekuatan anda dan menambah semangat pada penampilan anda.

Pendek

Pilihan yang lebih musim panas dan kasual adalah pakaian separa lengkap yang pendek. Pakaian warna bijaksana dengan skirt gebu atau berkobar sesuai untuk setiap hari.

Pakaian yang dipasang dengan warna pendek

Bahagian atas boleh dihiasi dengan cara yang berbeza: lengan pendek dan panjang tiga suku, dengan bahu lebar atau sempit, atau bahkan tanpanya, dengan leher bulat, bujur, segi empat tepat atau v.

Bagi pakaian koktel, berikut adalah penyelesaian yang sama, tetapi gayanya mungkin berbeza.Sebagai contoh, pakaian sarung dengan bahu terbuka dan potongan di sisi atau di garis leher, dihiasi dengan lacing atau guipure.

Pilihan lain: pakaian gaya Yunani dengan tali pinggang nipis di pinggang dan leher V yang terbentuk daripada silang silang fabrik.

Pakaian pendek yang dipasang kuning air

Jangan lupa tentang klasik yang disampaikan kepada kami oleh wanita legenda Coco Chanel - pakaian hitam kecil - salah satu pakaian serba boleh untuk pakaian perniagaan dan malam.

Midi

Pakaian panjang sederhana adalah serba boleh, ia boleh dipakai setiap hari, ke mesyuarat perniagaan, ke majlis makan malam atau ke pesta belia.

Pakaian midi yang dipasang

Reka bentuk korset, garis leher, lengan dan labuh pakaian boleh menjadi sangat pelbagai, jadi ia patut mengaitkan model dengan tetapan di mana anda mendapati diri anda dalam pakaian ini.

Model dan gaya fesyen

Dengan lengan

Model pakaian yang dipasang boleh mempunyai pelbagai jenis bentuk lengan:

 • lurus;
 • dipasang;
 • lampu suluh;
 • lengan "kelawar";
 • berkobar-kobar.

Panjang lengan juga berbeza-beza: lengan boleh pendek, tiga suku panjang, atau panjang. Yang terakhir sesuai untuk musim sejuk atau hari.

Pakaian berlengan tiga suku

Anda boleh mendapatkan gaun malam dan kasual dengan lengan yang menarik untuk memenuhi keperluan anda.

Langsung

Pakaian yang sesuai akan sesuai dengan gadis langsing, menyerlahkan setiap lekuk badan dan menekankan semua kelebihan.

Pakaian lurus dengan renda

Garis leher V akan menambah semangat pada imej dan menampilkan dada dalam cahaya yang baik. Pemasangan lengan panjang akan membingkai lengan anda dengan cantik dan akan kelihatan sangat anggun.

Bagi panjang, pakaian pendek, serta pakaian pertengahan panjang, akan menunjukkan kaki anda dalam cahaya yang menggoda, dan jika anda telah memilih pakaian panjang, maka kesan yang sama boleh dicapai dengan potongan dari tengah bahagian paha.

ikan duyung

Pakaian siluet duyung sesuai untuk acara sosial, pelbagai perayaan dan acara malam yang lain. Mereka menyesuaikan angka itu ke lutut, menjadikan imej itu anggun, romantis dan menarik.

Suar yang menarik di bahagian bawah tidak akan membuat sesiapa pun acuh tak acuh dan akan menjadikan anda ratu malam.

Berkobar-kobar

Pakaian Yunani dan gaya Empire, dipasang di bahagian atas dan berkobar di bahagian bawah, dengan bantuan pinggang tinggi, akan menyembunyikan ketidaksempurnaan di perut dan menyembunyikan pinggul yang tidak sempurna.

Gabungan skirt bercahaya matahari dengan pilihan yang berbeza untuk bahagian atas yang dipasang membolehkan anda mencipta model yang menarik.

Dengan skirt kembang

Pakaian yang dipasang dengan skirt berkobar dan panjang sederhana boleh dipersembahkan dalam gaya dandies dan akan memberikan anda penampilan yang cerah dan luar biasa di pesta itu.

Pakaian retro

Dan jika pakaian sedemikian dibuat dalam satu warna, maka ia sesuai sebagai malam.

Gaun panjang dengan skirt berbulu dalam siluet puteri sentiasa kelihatan mewah dan kaya: bahu terbuka dan garis leher akan menambah seksualiti dan pembebasan kepada anda, tetapi pada masa yang sama menunjukkan keagungan dan kekangan anda.

Gaun yang dipasang subur ke lantai

Baju baju

Gadis-gadis yang sporty akan menyukai pakaian baju yang sesuai yang boleh dipakai hampir setiap hari.

Selain potongan dan potongan yang selesa, satu lagi kelebihan pakaian ini ialah ia boleh dipakai sebagai pakaian yang berdiri sendiri, serta digabungkan dengan bingkap atau jeans.

Otreznoe

Potongan di bahagian pinggang, pakaian yang dipasang akan menyerlahkan pinggang anda dan menjadikannya lebih sempit secara visual. Skirt yang gebu akan menyembunyikan pinggul dan menekankan kelangsingan kaki. Sesuai untuk keluar malam dan setiap hari.

Model dua warna gaun potong dengan pinggang tinggi, dihiasi dengan lipatan sangat popular sekarang.

Pakaian malam berpotongan dipasang

Berkait dan mengait

Pakaian mengait dan mengait sesuai untuk masa yang sejuk. Pelbagai corak menarik akan menyerlahkan kelebihan dan menyembunyikan keburukan.

Perkara utama yang perlu diingat ialah pakaian sedemikian menambah beberapa sentimeter tambahan ke pinggang dan menjadikan anda sedikit lebih lebar.

Untuk penuh

Bertentangan dengan semua stereotaip, pakaian separuh dipasang kelihatan hebat pada gadis yang berlebihan berat badan, dan dalam kombinasi dengan tali pinggang lebar atau pelbagai boleros, mereka menyembunyikan beberapa kelemahan dan menjadikan angka itu lebih langsing.

Pakaian yang sesuai untuk penuh

Bahagian atas yang dipasang akan menekankan keindahan dada yang subur, tali pinggang nipis akan menunjukkan kehadiran pinggang, dan skirt lurus panjang, dengan lipatan lembut, akan menyembunyikan pinggul yang tidak sempurna. Dengan bantuan boleros dan lengan, anda boleh menyembunyikan kepenuhan lengan, dan tali pinggang lebar akan menyerlahkan pinggang dengan jelas.

renda

Kemewahan, kekayaan dan kemegahan imej anda akan ditunjukkan oleh renda yang mulia.Gaun dan pakaian renda yang dipasang dengan sisipan renda kelihatan luar biasa lembut dan elegan.

Pakaian yang dipasang renda

Renda membuka tirai kerahsiaan, menjadikan imej anda lebih misteri dan diingini. Skirt setinggi lantai dengan baji renda akan memberikan kaki anda lebih bentuk, dan korset dengan renda pada latar belakang kuning air akan mewujudkan perasaan bogel dan menarik pandangan yang mengagumi daripada orang lain.

Gaun renda pendek dengan bahagian atas yang sesuai akan membantu dalam mencipta rupa yang suka bermain dan bersemangat untuk seorang gadis muda, menunjukkan keindahan kaki, dan lengan yang panjang dan ketat akan menjadikan tangan anda lebih anggun dan canggih.

Jersi

Pakaian rajutan akan sesuai dengan angka itu. Tidak syak lagi, ia akan menjadi salah satu pakaian yang paling disukai, berkat ciri-ciri fabrik dan potongan yang dipilih dengan baik.

Pakaian rajutan dipasang

Pakaian berpotongan lurus akan menunjukkan semua kelebihan anda, tetapi ia tidak akan dapat menyembunyikan beberapa kelemahan. Oleh itu, pakaian ini sesuai untuk kanak-kanak perempuan dan wanita dengan bentuk yang sempurna.

Tetapi pakaian dengan korset yang dipasang dan skirt gebu akan menyembunyikan beberapa sentimeter tambahan pada perut dan pinggul daripada mengintip.

Gaun rajutan ke lantai sesuai untuk majlis khas dan lawatan ke teater.

Kekangan dan keanggunan - inilah yang akan diberikan oleh pakaian, yang dipasang di bahagian atas dan mengalir dalam lipatan pakaian rajut yang lembut.

Musim panas

Versi musim panas pakaian yang dipasang akan menjadi pakaian monokromatik berwarna terang atau terang. Pakaian dengan skirt berkobar sesuai untuk pergi ke pawagam, di pantai, di restoran dan melawat rakan-rakan, dan untuk pergi bekerja - baju ketat atau gaun persalinan.

Anda boleh pergi ke disko atau pesta dengan pakaian pendek yang ketat, atau dalam pakaian dengan skirt pendek dan gebu. Untuk majlis dan acara yang lebih formal, gaun lurus panjang sesuai.

Perkahwinan

Gaya yang paling popular untuk perkahwinan adalah, pernah dan akan menjadi gaya puteri - pakaian yang dipasang dengan atau tanpa korset dan skirt kembang panjang.

Tetapi bagi mereka yang tidak mahu menjadi seperti orang lain, terdapat banyak pakaian pengiring pengantin yang dipasang yang tidak sesuai dengan norma tradisional. Pada masa kini, pakaian perkahwinan gaya Greek menjadi popular, yang akan membantu anda kelihatan ilahi pada hari yang paling penting dalam hidup anda.

Jika anda mempunyai bahu yang besar, pakaian yang dipasang dengan skirt kembang pertengahan panjang akan sesuai dengan anda. Bahagian atas yang terbuka akan menjadikan bahu anda kelihatan lebih lebar.

Petang

Pilih pakaian malam dengan berhati-hati. Memandangkan pakaian pendek yang dipasang adalah salah satu pakaian malam yang paling popular, anda harus memberi perhatian kepada fakta bahawa tidak selalu mungkin untuk muncul di dalamnya pada resepsi rasmi. Oleh itu, pakaian sarung panjang akan menjadi pengganti yang layak untuk pakaian pendek.

Gaun malam yang langsing

Bagi penyelesaian reka bentuk dan reka bentuk pakaian: pakaian itu boleh dihiasi dengan batu dan rhinestones, sisipan kain renda dan lut sinar, potongan dan potongan, serta pelbagai reka bentuk lengan, yang paling berjaya menunjukkan kelebihan fizikal anda dan sesuai dengan anda .

Ke majlis graduasi

Apabila memilih pakaian untuk prom, anda juga harus memberi perhatian kepada pelbagai model pakaian yang dipasang yang boleh dipakai bukan sahaja untuk bahagian malam prom, tetapi juga hadir di dalamnya pada barisan yang sungguh-sungguh.

Selain gaun panjang yang dipasang, anda boleh memilih gaun dalam siluet puteri dengan skirt gebu panjang sederhana dan warna pastel. Bahu terbuka boleh disembunyikan di bawah selendang atau selendang lut sinar, dan anda juga boleh memilih bolero yang sesuai.

Warna

hitam

Kegemaran yang tidak berubah antara rusuhan warna adalah hitam. Kekangan dan keterukan, keaslian dan kesungguhan, tradisi dan inovasi - semua ini menggabungkan warna hitam yang elegan.

Pakaian warna ini tidak akan kehilangan kaitan dan pengiktirafannya. Jangan ragu untuk menggabungkannya dengan gincu cerah dan kasut hitam, pilih beg tangan untuk dipadankan dan mengikut situasi.

Gaun bersalut hitam dengan pinggir

Biru

Biru mulia dan semua warnanya sama sekali tidak kalah popular dengan hitam.Ia adalah warna biru tua pakaian perniagaan atau gaun malam yang akan menekankan kecantikan tubuh wanita, dan memberi tumpuan kepada warna kulit.

Warna ombak laut akan memberikan kesegaran dan kecerahan imej anda, dan warna biru gelap akan menekankan keterukan dan keseriusan pemilik pakaian.

putih

Satu lagi warna pakaian klasik akan memberikan anda kepolosan dan kesucian, kelembutan dan daya tarikan. Ini juga termasuk semua warna hangat warna kuning air dan susu, kerana mereka, dengan cahaya lembut, mencipta aura tidak boleh dilanggar dan belia di sekeliling gadis itu.

Pakaian bersaiz putih

merah

Merah terang adalah warna keghairahan dan keinginan, inilah yang ditekankan oleh pakaian merah dalam imej anda. Tetapi tidak semua warna merah kelihatan megah dan kasar.

Pakaian bersaiz merah

Burgundy - warna kematangan dan kekangan, sesuai untuk wanita yang lebih tua. Dan merah jambu yang terang dan riang - akan menjadikan seorang gadis muda menjadi anak patung Barbie. Dan pada masa yang sama, warna merah jambu yang halus akan menambah kepolosan dan keperawanan kepada pemilik pakaian sedemikian.

Cetak

Seperti pakaian biasa, jangan terlepas pandang pakaian dengan warna yang menarik. Pakaian yang dipasang boleh meniru kulit harimau bintang atau dihiasi dengan bunga.

Perhiasan rakyat dan geometri juga tidak diabaikan. Jangan lupa tentang pakaian polka dot yang sentiasa popular.

Apa yang perlu digabungkan

Kami memilih tali dengan lebar tertentu untuk pakaian dengan lengan: langsing nipis mungkin, penuh - lebih lebar. Tali pinggang nipis dalam warna neutral sesuai untuk pakaian formal yang ketat.

Tali pinggang sempit juga dalam fesyen, yang boleh digunakan untuk membalut pinggang dua kali.

Imej itu dilengkapi dengan klac atau beg. Juga, jangan lupa tentang perhiasan. Kasut dipilih mengikut keadaan.

Di antara banyak pakaian, pakaian yang dipasang akan sentiasa popular - simbol kewanitaan, kelembutan dan kecantikan. Pakai dengan senang hati!

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah